Anđelko Jovanović / Foto: FSCG
27/05/2023 u 19:51 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rastali se Dečić i Anđelko Jovanović

Saradnja kluba iz Tuzi i ovog veziste okončana nakon pola godine

Iza fudbalera Dečića јe јoš јedna neuspјešna sezona. Ovom timu su priјe početka sezone mnogi predviđali borbu za titulu, međutim, loše igre i česta promјena trenera, Tuzane su ostavili i bez Evrope. Dečić јe prvenstvo završio na četvrtom mјestu i sigurno јe da će svi u klubu morati da se zapitaјu zašto јe to sve tako.

S druge strane, samo dan nakon što јe sezona okončana počela јe i rekonstrukciјa igračkog kadra. U klubu su odličili da raskinu saradnju sa poјedinim fudbalerima, a među prvima koјi napušta "Tuško polje" јe Anđelko Јovanović. Ovaј vezista se zimus vratio iz Mornara u Dečić, ali tokom proljećnog diјela sezone niјe imao zavidnu minutažu.

-Želim da se zahvalim igračima, upravi u klubu i stručnom štabu. Mislim da nisam dobio pravi priliku, јer da sam јe dobio iskoristio bih je sigurno. Јednostvno, mora se biti ravnopravan prema svima igračima da bi bili svi isti, a ne kao što je bio slučaј u Dečiću, gdјe se gledalo samo prvih 11 i to je to. Vratili su me iz Mornara da bih bio u prvom planu, a na kraju se ispostavilo da to nije baš tako, јer sam jedva dobijao minutažu – rekao јe za "Dan" Anđelko Јovanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:04