Real Madrid će biti učesnik SP za klubove / -FOTO: EPA
10/06/2024 u 18:55 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Real će učestvovati na Svjetskom klupskom prvenstvu

Italijanski stručnjak naveo da njegove riječi o FIFA klupskom svjetskom prvenstvu nisu protumačene na pravi način

Izjava Karla Ančelotija slutila je na skandal, ali ga ipak neće biti - Real Madrid saopštio je da će učestvovati na Svjetskom klupskom prvenstvu. Riječi italijanskog stručnjaka su navodno pogrešno protumačene.

- Real Madrid saopštava da njegovo učešće na Svjetskom prvenstvu za klubove u narednoj sezoni nije pod upitnikom. Stoga će se, kako je i planirano, naš klub takmičiti na ovom zvaničnom turniru koji organizuje FIFA. Odlazimo s ponosom i puni entuzijazma da ćemo natjerati milione navijača da još jednom zajedno sa nama sanjaju o novom trofeju - stoji u na zvaničnom sajtu Kraljevskog kluba.

Podsjetimo, u intervjuu italijanskom časopisu Il Đornale, Ančeloti je odbacio mogućnost učešća Reala na Svjetskom klupskom prvenstvu, ali je onda u odvojenoj objavi na društvenoj mreži X naveo da je došlo do "nesporazuma"...

- U intervju koji sam dao za Il Đornale, moje riječi o FIFA klupskom svjetskom prvenstvu za klubove nisu protumačene na pravi način. Naravno da nemam ništa protiv toga da učestvojemo na tom turniru, jer to je šansa da osvojim novi pehar sa Real Madridom - naveo je Ančeloti.

Prvo Svjetsko klupsko prvenstvo na kojem će učesvovati 32 kluba održaće se u SAD od 15. juna do 13. jula 2025. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 23:41