Bez pobjednika u Tivtu / -FOTO: FSCG
15/10/2023 u 20:04 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Remi kadeta Crne Gore i Rumunije

Meč u Tivtu završen rezultatom 2:2

Prvi prijateljski meč kadetskih reprezentacija Crne Gore i Rumunije, koji je odigran u Tivtu završen je bez pobjednika – 2:2. Sva četiri gola postignuta su u razmaku od 25 minuta. Rumunija je povela u 24. minutu, kada je Mihaj Toma na drugoj stativi dočekao loptu i sproveo je u mrežu Tomaša Đurovića. Samo četiri minuta kasnije, Justin Dojkaru iskoristio je pas Troja Tomse i donio svom timu dva gola viška. U 40. minutu Todor Miljanić je asistirao Matiji Nikčeviću, koji je zaobišao golmana i rutinski ga savladao. Konačan rezultat postavio je Lazar Savović, nakon što je u 48. minutu dobro šutirao poslije kombinacije sa Nikolom Balevićem.

- Odigrali smo pravu takmičarsku utakmicu protiv ekipe koja je u rangu najkvalitetnijih evropskih reprezentacija. Za ovu utakmicu smo imali i nekoliko novih igrača, probali da igramo na drugačiji način nego do sada i to je uslovilo neki grč u početku utakmice kod igrača. Sporo smo se kretali u određenim momentima igre i napravili nekoliko individualnih grešaka iz kojih smo kažnjeni za golove. Mogu da budem zadovoljan kako smo odreagovali poslije golova i pored data dva gola imali nekoliko dobrih prilika. Imamo još posla, ali se nadam da, ako iskoristimo svoje kvalitete, da možemo igrati na većem nivou - kazao je selektor Radovan Kavaja.

Crna Gora je ovu utakmicu odigrala u sastavu: Đurović, Maraš, Savović (od 76. Bišević), Baštrica (od 41. Balević), Mugoša, Martinović, Šćekić (od 88. Novaković), Miljanić (od 41. Đukić), Nikčević (od 69. Pima), Perović (od 88. Pavićević), Jauković (od 76. Račić).

Ove dvije selekcije će drugi meč odigrati u utorak, takođe u Tivtu, sa početkom u 11 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 12:25