Sa meča u Nikšiću / -FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
29/04/2023 u 22:10 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Remi u derbiju, tuča igrača nakon završetka

Nakon okončanja utakmice došlo je do međusobnog udaranja igrača dva tima

Sutjeska i Budućnost su odigrali neriješeno 2:2 u derbiju 32. kola „Meridianbet“ 1. CFL, a ovakav ishod više odgovara Podgoričanima, koji su tako sačuvali tri boda viška u odnosu na Nikšićane. Bolje rečeno, izabranici Miodraga Džudovića sada imaju sve u svojim rukama kada je u pitanju borba za titulu.

Međutim, ono što se dešavalo nakon meča na stadionu kraj Bistrice ne ide na čast nijednom akteru ovog meča. Igrači dva tima prvo su se sukobili na terenu, bilo je čak i međusobnog udaranja, a sve se to prenijelo i na prostor ispred svlačionica. Jednostavno, bili su i jedni i drugi bijesni, željeli su da istjeraju svoju pravdu. Sve to su pokušavali da smire pojedini članovi stručnog štaba i obezbjeđenje, na kraju su i uspjeli, ali je u etar otišla ružna slika.

Kada je meč u pitanju, vidjeli smo dva različita poluvremena. Pri dio pripao je domaćinima, koji su preko prvog stijelca lige Tajrona Konrada, koji je mrežu pavličića tresao najprije u 11, a potom i u 37.  minutu, vodili sa 2:0. Nastavak je pripao Podgoričanima, koji su smanjili preko Marka Simića, a u samom finišu i stigli do 2:2. Strijelac je bio Balša Sekulić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 11:22