Roberto Bađo / - FOTO: PRINTSCREEN TUTTOSPORT
21/06/2024 u 12:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Roberto Bađo pretučen i opljačkan u svojoj vili dok je gledao utakmicu

Roberto Bađo (57), jedan od najboljih italijanskih fudbalera svih vremena i osvajač Zlatne lopte 1993. godine, prebijen je, opljačkan i zarobljen nakon što su provalnici upali u njegovu kuću dok je sa porodicom gledao utakmicu između Italije i Španije na Evropskom prvenstvu.

Policija je objavila da je u Bađovu vilu, u mjestu Altavilja Visentini nedaleko od Venecije, upalo pet maskiranih i naoružanih napadača.

Bađo im se suprotstavio, a u sukobu je povrijeđen. On je udaren kundakom pištolja u glavu kada je pokušao da se suprotstavi provalnicima, piše Dejli mejl. Lokalni mediji javljaju da je kasnije primljen u bolnicu i da su ljekari morali da mu zašiju rane.

Nakon što su ga provalnici savladali, Bađa i članove njegove porodice su zaključali u ormar, piše Indeks. Zatim su mu ukrali satove, nakit i druge dragocjenosti.

Bađo je kasnije, kada je bio siguran da su pljačkaši pobjegli, uspio da izvuče svoju porodicu iz sobe u kojoj su bili zaključani i pozove policiju, koja sada istražuje slučaj. Cijela situacija trajala je oko 40 minuta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 11:20