Anđelo Rudović / -FOTO: FSCG
03/06/2024 u 16:21 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rudović: Na pobjedu i u revanšu

Jedan od najboljih fudbalera Otrant Olimpika nada se da će Ulcinjani sjutra ispisati istoriju

Minimalnom pobjedom nad ekipom Mladost Lob.bet u prvom meču baraža pred svojom publikom (1:0), fudbaleri Otrant Olimpika približili su se istorijskom plasmanu u elitu, ali svjesni su da ih sjutra veče čeka težak revanš na DG areni.

Ulcinjani su u prvom duelu koji je bio veoma čvrst uspjeli da materijalizuju brojčanu nadmoćnost na terenu nakon isključenja Anđelka Jovanovića, a pobjedu im je donio Ajumu Nišimura u 74. minutu. Gol prednosti je značajan, ali nije nikakva garancija.

- Imamo minimalnu prednost iz prvog duela, ali naš cilj je pobjeda i u revanšu - kazao je jedan od najboljih igrača Otrant Olimpika, Anđelo Rudović. - Znamo da je ulog veliki, da je pred nama utakmica za istoriju i vjerujem da smo spremni da odgovorimo izazovu. Mladost ima kvalitet, imaju i veće iskustvo, međutim, mi smo sve podredili ovim mečevima. Nažalost, zbog sramne odluke uprave našeg rivala koja je odredila da cijena ulaznice za naše navijače bude 100 eura nećemo imati podršku sa tribina kakvoj smo se nadali i kakvu smo priželjkivali, ali na nama je da na terenu pokažemo da smo bolji tim - dodao je Rudović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 07:04