Santoš predstavljen / -FOTO: BJK.COM.TR
09/01/2024 u 13:43 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Santoš: Bešiktaš mora uvijek da pobjeđuje

Portugalac će debitovati na klupi večeras protiv Rizea

Pred debi na klupi večeras u gostima protiv Rizea (18.00) Bešiktaš je predstavio novog trenera Portugalca Fernada Santoša, koji se nakon 13 godina vratio u klupski fudbal.

Bivši selektor Grčke, Portugalije i Poljske vjeruje da turskog velikana može da izvuče iz krize, da osvoji Kup i obezbijedi kroz ligu plasman u Evropu.

Bešiktaš je trenutno šesti na Superligi Turske sa 29 bodova, ali samo četiri manje od Trabzona koji je na trećem mjestu, a koje vodi u Ligu Evrope. Fenerbahče i Galatasaraj su na "plus 18" i neralno je očekivati da ih bilo ko može ugroziti.

- Moj jedini cilj je pobjeda. Ne mogu da zaspim kada izgubim meč. Moj tim, od danas Bešiktaš, mora uvijek da pobjeđuje, da se na terenu uvijek bori za trijumf. Moramo da usadimo taj pobjednički duh u ekipu, da tih 11 izađe na teren i "umre" ako treba. Imamo kvalitetne igrače, mnogo sada nedostaju, ali mi nećemo odustajati od ciljeva. Cilj Bešiktaša uvijek mora biti titula, možda sada izgleda neralno pričati o njoj, ali ćemo se mi boriti. Nemam čarobni štapić, probleme nećemo riješiti preko noći, ali od danas ćemo se boriti svakodnevno za pobjedu - istakao je između ostalog Fernando Santoš.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 03:52