Petar Sekulović / -FOTO: FSCG
12/04/2024 u 14:20 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sekulović: Izgovora nema, želimo tri boda

Budućnost u okviru 30. kola domaćeg šampionata, na stadionu pod Goricom, sjutra ugostiti pljevaljski Rudar

Nakon dobre partije protiv Dečića, ali i samo jednog osvojenog boda, izabranici Ivana Brnovića će dati sve od sebe da se trijumfom vrate na pobjednički kolosjek. Uz to, Podgoričani imaju i motiv više – žele Pljevljacima da se revanširaju za nedavni ubjedljiv poraz pod Golubinjom.

-Nismo imali puno vremena za oporavak i neke korekcije nakon utakmice sa Dečićem, ali ne želimo izgovore, već tri boda. Znamo da neće da bude lako, jer u našoj ligi nema lakog protivnika, ali ako u utakmicu uđemo sa voljnim momentom kakav je bio protiv Dečića i budemo konkretniji u završnici, mislim da pobjeda neće doći u pitanje - rekao je Petar Sekulović.

Vezista plavih se osvrnio i na meč sa Dečićem u prošlom kolu.

-Osjećanja poslije Dečića su pomiješana. Postoji zadovoljstvo zbog možda i najbolje partije cijele ekipe u sezoni, ali ostaje žal zbog rezultata koji je trebao da bude drugačiji. Mislim da su pristup, želja i igra iz meča sa Dečićem model kako bi trebali da igramo u nastavku.

Nakon sjutrašnjeg okršaja pod Goricom, dva rivala će na istom mjestu odmjeriti snage i u srijedu u okviru polufinala Kupa Crne Gore.

-Ne razmišljamo o toj susret, mi smo u situaciji da moramo da pobjeđujemo na svakoj narednoj utakmici i najviše smo fokusirani na nas. Dvije utakmice u par dana protiv jedne ekipe je teško odraditi na isti način, ali to je fudbal i moramo pronaći način da dođemo do toga, jer svi znaju koji nam je cilj - to je dupla kruna -  porčio je Sekulović.

Sjutrašnji meč na našem najvećem stadionu počinje u 18 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:52