Slavlje Bjelopoljaca kraj Bistrice / -FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
05/04/2023 u 21:02 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Senzacija kraj Bistrice, Sutjeska sve dalje od titule

Jedinstvo Franca pobijedilo u Nikšiću akguelnog šampiona sa 4:3

Šok i nevjerica kraj Bistrice. Fudbaleri Sutjeske izgubili su pred svojim navijačima od Jedinstvo France sa 3:4 i napravili veliki korak unazad u borbi za titulu. Sastav iz Bijelog Polja je u svakom momentu žao šta hoće, iskoristio je svoje prilike i na kraju osvojio tri velika boda.

Muzurović je u 14. minutu doveo goste u vođstvo, a samo četiri minuta kasnije iskusni Žarko Korać je duplirao prednost. Izabranici Nenada Brnovića su u 28. minutu uspjeli da smanje preko Konrada i očekivalo se tada da će uspjeti da smognu snage i preokrenu rezultat. Međutim, u 74. minutu Korać je iskoristio penal i svome timu vratio dva gola viška. Ponovo je Konrad, dva minuta kasnije, svojim drugim pogotkom vratio Nikšićane u igru, ali su sve njihove nade da mogu do povoljnog rezultata potonule u 81. minutu, kada je Hajrović postigao četvrti gol za svoju ekipu. Do kraja susreta, Sutjeska je uspjela da postigne još jedan pogodak. U četvrtom minutu nadoknade vremena Mohamed Fahd je postavio konačnih 3:4.

Rezultati 28. kola: Rudar – Jezero 0:0, Dečić – Mornar 1:1, Petrovac – Arsenal 0:3, Budućnost – Iskra 3:0, Sutjeska – Jedinstvo 3:4.

Tabela: Budućnost 55, Sutjeska 50, Arsenal 39, Petrovac 38, Dečić 36, Jedinstvo Franca 36, Mornar 32, Jezero 30, Rudar 27, Iskra 26.

Naredno kolo igra se u nedjelju, a sastaju se: Iskra – Dečić, Jezero – Sutjeska, Jedinstvo Franca – Arsenal, Mornar – Rudar, Budućnost – Petrovac. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 03:00