Robert Prosinečki / -FOTO: FSCG
25/03/2024 u 08:34 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sokoli protiv Sjeverne Makedonije završavaju pripreme u Antaliji

Meč na stadionu "Mardan" počinje u 18 sati

(Od našeg izvještača iz Antalije)

 

Utakmicom protiv Sjeverne Makedonije, fudbalska reprezentacija Crne Gore danas završava mini pripreme u Antaliji. Sokoli su prethodnih sedam dana radili u Turskoj pod komandom novog selektora Roberta Prosinečkog, odigrali su i meč sa Belorusijom koji su riješili u svoju korist sa 2:0. Stručni štab crvenih je na tom meču dao šansu određenom broju igrača, a oni koji su propustili taj susret igraće danas. Upravo je to i najavio Prosinečki na zvaničnoj konferenciji za novinare održanoj juče.

-Danas će na terenu biti potpuno nova ekipa u odnosu na Bjelorusiju, tačnije biće deset novih igrača, jedino će igrati Stevan Jovetić, jer želimo da minutažu koju ima u Olimpijakosu nadoknadimo kroz reprezentaciju. Kroz ovih sedam želio sam prije svega da se svi dobro upoznamo. Rade dobro i zadovoljan sam onime što sam vidio - rekao je Prosinečki.
image

Sa jednog od poslednjih treninga

-FOTO: FSCG
Današnji rival je mnogo jači protivnik sokolima i selekcija koja u prošlosti nije "ležala" Crnoj Gori. Ipak, želja svih u taboru naše selekcije da se ovaj ciklus okonča pobjedom.
-Moram reći da je u utakmici protiv Bjelorusije je bilo dobro, ali nas danas čeka malo jači protivnik nego što je to Bjelorusija. Gledao sam njihov meč sa Moldavijom, odigrali su neriješeno, ali su u suštini dobra reprezentacija. Imaju kvalitetnu ekipu, dobre pojedince koji prave razliku u svojim klubovima. Neće biti nimalo lako, ali smo motivisani i želimo svakako da upišemo još jednu pobjedu - rekao je selektor crvenih.

Crna Gora će meč sa Sjevernom Makedonijom najverovatnije početi u sastavu: Šarkić, M. Vukčević, Vujačić, Savić, Radunović, Lončar, M. Bakić, Jovović, Jovetić, Camaj, Mugoša.

Utakmica na stadionu "Mardan" počinje u 18 sati.

 

Ovo što Antalija nudi nema nigdje 

Dolazak u Antaliju je pun pogodak za crnogorsku reprezentaciju. Rad u miru koje pruža ovo tursko odmaralište ne može da se promijeni sa ničim i tek sada je jasno zašto veliko broj svjetskih ekipa dolazi ovdje na pripreme. Dobro pripremljeni tereni i ljubazni domaćini na svakom koraku, bukvalno tjeraju ekipe i reprezentacije da dođu ponovo.
Ovo što Antalija nudi ne može se vidjeti u Crnoj Gori, ali ni na prostoru bivše Jugoslavije.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:07