Stanojević na konferenciji nakon meča / -FOTO: FK PARTIZAN
23/09/2024 u 22:47 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Stanojević: Ne bježim od odgovornosti

Ubjedljiv poraz u 174. vječitom derbiju, teško je pao svakom navijaču Partizana

Teško je poraz pao i treneru Aleksandru Stanojeviću, koji je jedva zadržao suze komentarišući jednu poruku koja mu je upućena sa tribina. Strateg „crno-belih“ je povređen u svlačionici zbog novog ispada navijača, ali je ipak došao na pres konferenciju posle debakla u derbiju.

-reći posle ovakvog rezultata... sramota za svakog od nas, za mene najveća. Izvinjavam se navijačima Partizana što smo dozvolili da na ovaj način izgubimo utakmicu, bez krvi, bez ičega. Ne znam šta pametno dodati, analizirati, ali Zvezda je pokazala veliku klasu iznad nas. Naravno da preuzimam odgovornost za sve ovo što se desilo. Žao mi je, pogotovo što smo kod kuće igrali – rekao je Stanojević, a prenose beogradski mediji.

Strateg crno-belih je potom dodao:

-Ovo je najteži poraz koji sam doživio, pogotovo od vječitog rivala. Žao mi je što sam došao na konferenciju sa ovim flasterima. Ne da bih nešto dramio. Da je bilo 0:0 ne bih ni došao na konferenciju, ali pošto smo izgubili sa 4:0, morao sam da vas ispoštujem, da ne ispadne da izbjegavam nešto. Nezadovoljni navijači su razbili staklo od svlačionice, pogodilo me je staklo, rasjeklo me. Nije bilo nikakvog fizičkog obračuna.

Tokom meča navijači su sa tribina tražili odlazak Stanojevića sa klupe crno-belih.

-„Stanoje, odlazi“ je normalna poruka i to poštujem. Ali, „prodao si klub, Stanoje“ je odvratna poruka i ona ne može na mene da se odnosi. Nikada! A to „Stanoje, odlazi“ ćemo vidjeti, to je najmanji problem. Jer, ja sam otišao sa 98 bodova, nisam neko ko bježi od odgovornosti, ali da sam se prodao... Kome? - rekao je Stanojević drhtavim glasom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. septembar 2024 22:51