Aleksandar Stanojević / -FOTO: FK PATRTIZAN
13/06/2024 u 14:32 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Stanojević: Vratio sam se da završim započeto

Aleksandar Stanojević se danas zvanično vratio na klupu Partizana

Trofejni stručnjak predstavljen je u Humskoj kao novi šef stručnog štaba crno-belih na klupu se vraća nakon dvije godine i to sa ciljem da klub u kojem je stekao sve vrati na šampionski put. Stanojević nije krio zadovoljstvo povratkom u Partizan, a na promociji je poručio:

- Evo mene opet, ponovo se gledamo i sarađujemo. Razlog zašto sam se vratio je prvo što nisam završio započeti posao. Otišao sam u jednom trenutku, mislim iz ove perspektive da sam pogriješio i imam veliki izazov da posao ovog puta završim. Drugo, imam kao trener izazov, ovo je veliki izazov za mene. Iskreno, nisam imao predstavu da ću se vratiti, ali kada Partizan zove, ne treba da razmišljate o tome – rekao je Stanojević.

Sa crno-belima, Stanojević je potpisao ugovor na tri godine.

-Postoje i uvjeravanja da ćemo biti pojačani u svim strukturama kluba što je nama veoma važno. Iz tih razgovora shvatio sam ozbiljnost Partizana. Zato sam potpisao ugovor na tri godine, jer smatram da je potrebno vrijeme da se neke stvari urade do kraja, svi zajedno. Nadam se sa što više navijača - rekao je Stanojević.

Stanojević je predstavljen u prisustvu sportskog direktora Ivice Kralja.

- Igrali smo u omladinskim selekcijama Partizana zajedno, dobro se poznajemo. Njegove trenerske kvalitete znate. Moje je samo da mu poželim sreću, ne sumnjam da će rezultat biti onakav kakav svi očekujemo  - istakao je Kralj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 02:11