Stefan Savić / Foto: Trabzonspor
27/07/2024 u 19:12 h
D.B.D.B.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Stefan Savić predstavljen u Trabzonsporu

Crnogorski reprezentativac potpisao trogodišnji ugovor

Još prije nekoliko dana potvrđen je dolazak Stefana Savića u Trabzonspor, a sinoć je zvanično predstavljen u novom klubu. Rođeni Mojkovčanin se otisnuo u Tursku, nakon što nije želio da iskoristi opciju produženja saradnje sa Atletiko Madridom. Odlučio je iskusni defanzivac da se oproba u turskom šampionatu, posle devet godina provedenih u dresu,,Jorgandžija", a sem toga dogovorio je povoljne finansijske uslove, na osnovu kojih će inkasirati 10 miliona za tri sezone.

 -Veoma sam srećan što sam ovdje. Svjestan sam da sam došao u klub koji me je želio i koji se žrtvovao za ovo. I prijateljima sam rekao da je Trabzonspor pravo mjesto za mene. Nema sumnje u to. Jedva čekam da istrčim na teren u dresu Trabzonspora i borim se sa svojim saigračima. Nadam se da će ovo biti uspješna godina za sve nas. Sada je vrijeme da govorim na terenu.-prve su Stefanove impresije nakon potpisivanja ugovora.

 Savić je renome jednog od najboljih štopera na Starom kontinentu gradio nastupajući  i za BSK Borču, Partizan, Mančester Siti i Fiorentinu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 03:47