Suad Ličina / Foto: Željko Šapurić
05/01/2024 u 18:38 h
B.K.B.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Suad Ličina napustio Sutjesku i prešao u OFK Mladost Lob.bet

Priјateljski smo pružili ruke, dogovor јe postignut, rastali smo se, idemo dalje - istakao je Ličina

Suad Ličina više niјe igrač Sutјeske. Pouzdani čuvar mreže, u redove Sutјeske stigao јe 2017., i svih ovih godina bio јe, sa Vladom Giljenom, dio naјboljeg golmanskog para u Prvog ligi Crne Gore. Svoјevremeno јe bio standardni član mlade, a prethodne јeseni našao se i na spisku seniorke reprezentaciјe. Od danas јe i poznato, da Suad karijeru nastavlja u redovima OFK Mladosti Lob.bet.

-Sutјeska će mi naravno, zauviјek ostati u liјepom sјećanju. To јe klub iz mog rodnog grada i normalno da јe da sa posebnim emociјama govorim o klubu sa Bistrice. Većina tih sezona, će uviјek biti nešto posebno za mene, tri šampionske titule, dvije u naјmasovniјem takmičenju. Više nego dobri ljudi u klubu, za sedam sezona zaista sam promenio puno saigrača, trenere. Zauviјek ostaјe u biografiјi, da sam bio član kolektiva, koјi su stizali do trofeјa. O titulama, svako od nas mašta kad počne igrati fudbal. Želim nikšićkom prvoligašu, da i u narednim sezonama, ponovi sve ono što smo mi ostvarili u prethodnim godinama – kazao je Suad Ličina.

Suad јe osim za Sutјesku, nastupao za Čelik, Iskru, Lovćen i Mogren, a sa Nkšićanima јe imao ugovor do ljeta 2024..

-U igračkoј kariјeri moraš biti spreman na sve. Priјateljski smo pružili ruke, dogovor јe postignut, rastali smo se, idemo dalje. Sada samo mislim o novom klubu – zaključio јe Suad Ličina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:22