Džejms Tavernijer / -FOTO: RENDžERS
14/10/2022 u 10:45 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tavernijer uputio izvinjenje navijačima Rendžersa

Kapiten škotskog tima se oglasio nakon debakla od Liverlula (7:1) u Ligi šampiona

Kapetan Rendžersa Džejms Tavernjier uputio je izvinjenje navijačima nakon debakla u Ligi šampiona od Liverupula (7:1) na svom terenu.

Tavernijer se nije mogao obratiti javnosti nakon utakmice jer je morao na doping-kontrolu, ali zato je sljedećeg dana imao potrebu da uputi izvinjenje navijačima zbog loše predstave.

“Možemo samo da uputimo izvinjenje navijačima, nikad nismo željeli da izgubimo s takvim rezultatom. Naporno smo radili da dođemo do tog nivoa i primiti sedam golova kod kuće nije dovoljno dobro. Možemo uzeti nešto pozitivno iz prvih 45 minuta, ali to je Liga šampiona. Ponosni smo što se takmičimo sa tim ekipama, ali moramo vidjeti šta smo radili krivo kako bismo ispravili to u budućnosti”, poručio je Tavernijer.

Nakon četiri kola u Ligi šampiona, Rendžers nemaju osvojen niti jedan bod uz samo jedan postignuti gol i 16 primljenih.

“Nikad nisam pogledao saigrače i pomislio da će se sakriti. Liverpul je napravio tri zamjene s Žotom, Salahom i Tijagom, a oni su svjetske klase i uhvatili su nas kako igramo fudbal na krivom prostoru. Nikad nismo htjeli da izgubimo, a posebno ne s ovolikom razlikom. Naučićemo iz ovoga i nadam se da će nas ovo učiniti jačima”, zaključio je Tavernijer.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 02:45