Sa meča između Union Berlina i Volfsburga / -FOTO: WWW.FC-UNION-BERLIN.DE
10/02/2024 u 18:22 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Teniske lopte prekinule dva meča, samo bod za Lajpcig

Publika u Berlinu i Menhengladbahu izrazila je nezadovoljstvo zbog odluke Fudbalskog saveza Njemačke da dozvoli upliv stranog kapitala u vlasničku strukturu klubova, što navijačima izuzetno smeta, pa su zbog toga bacali teniske loptice na teren

Dnevni program 21. kola Bundes lige obilježila su dva prekida. Publika u Berlinu i Menhengladbahu izrazila je nezadovoljstvo zbog odluke Fudbalskog saveza Njemačke da dozvoli upliv stranog kapitala u vlasničku strukturu klubova, što navijačima izuzetno smeta, pa su zbog toga bacali teniske loptice na teren. Uprabo zbog toga su bile prekinute utakmice između Union Berlina i Volfsburga, te Borusije iz Menhegladbaha i Darmštada. Prekid je trajao nekih pola sata, nakon čega su ti dueli nastavljeni i privedeni su kraju.

Kada su u pitanju rezultati, zanimljivo je bilo u duelu Augsburga i Lajpciga - 2:2. Poveo je domaćin preko Titza u 35, a do kraja prvog dijela igre Lajpcig je izjednačio golom Opende (39. minut). Samo sedam minuta igre  u nastavku bilo je dovoljno Lajpcigu da dođe do preokreta - Banjamin Šeško je bio strijelac, a onda je u 60. minutu Ermedin Demirović donio bod svojoj ekipi.

U Frankfurtu takođe nije bilo pobjednika u duelu Ajntrahta i Bohuma - 1:1. Domaći su poveli Marmuša u 14. minutu, a samo tri minuta kasnije je Brošinski donio izjednačanje i bod ekipi Bohuma. Veliku pobedu su ostvarili fudbaleri Hajdenhajma. Slavili su na „Vezeru“ protiv ekipe Verdera sa 2:1.

 

Rezultati

Union Berlin – Volfsbrug 1:0 (Diehi 45+25)

Borusija Menhengladbah – Darmštad 0:0

Ajntraht Frankurt – Bohum 1:1 (Marmuš 14 – Brošinski 17)

Augsburg – Lajpcig 2:2 (Titz 35, Demirović 60 - Openda 39, Šeško 52)

Verder Bremen – Hajdenhajm 1:2 (Šmid 19 – Malouni 12, Beste 18)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 01:24