Zvezdan Terzić / -FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
21/12/2023 u 16:29 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Terzić: Kada ne budemo šampioni, podnijeću ostavku

Nešto nije funkcionisalo u prvom dijelu sezone i preuzeću odgovornost – istakao je generalni direktor crveno-belih

Generalni direktor Crvene zvezde na današnojoj konferenciji za novinare pričao je o svojoj odgovornosti za lošu jesen kluba. On je izašao pred medije nakon poraza od Partizana u vječitom derbiju nakon koga je otpušten trener Barak Bahar.

-Zvezda je bila klub pred raspadom, bankrotom, 2014. godine. Predlagalo se da se ode u stečaj, tako da, imam nekada osećaj kao da su se neki probudili iz zimskog sna, pa kažu "Endiaje". A ja im odgovorim sedam titula, 260 miliona prihoda, stabilnost, uspješan prolazak UEFA monitoringa... Vrijednost igrača od 72 miliona, i za to sam zaslužan. Kao što sam kriv za neuspjeh - rekao je Terzić.

Terzić je potom rekao da u ovom trenutku neće podnijeti ostavku na funkciju koju obavlja.

-Želim da preuzmem krivicu, ja sam birao moje saradnike, tako je i u slučaju Bahara. Prihvatam krivicu zbog svega što se desilo u klubu. To sam vam i rekao. Ne vjerujem da je to izgovorio nijedan generalni direktor na svijetu. Prvi put kada Zvezda ne bude šampion, podnijeću ostavku. Nešto nije funkcionisalo u prvom dijelu sezone i preuzeću odgovornost – dodao je Terzić.

Prvi čovjek „crveno-belih“ potom je govorio o povratku Vladana Milojevića na klupu.

-Vladan Milojević je jedini kandidat. Danas ćemo imati sastanak sa agentom i sve ide u pravcu da će on sjutra u 13 časova bude promovisan u novog trenera. Da je Bahar juče pobijedio, ostao bi u klubu – poručio je Terzić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 01:06