Tivat domaćin u subotu / -FOTO: TEGBAL SAVEZ CRNE GORE
05/08/2024 u 11:08 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tivat domaćin tegbal turnira u subotu

Na turniru na Pinama nadmetaće se najbolji crnogorski tekeri u singl i dubl kategoriji za nagradni fond od 1.000 eura

Šesta stanica Montenegrin Teqball League biće Tivat, koji će u subotu biti TEQ centar Crne Gore.

Tivat na crnogorskoj Teqball mapi ima posebno mjesto, što potvruđje prošlogodišnji turnir, proglašen za najbolji u 2023. godini i šest postavljenih TEQ stolova na teritoriji ove opštine.

-Sigurno nam je velika želja da opravdamo reputaciju i da učinimo sve da se i gosti i takmičari osjećaju ugodno. Inače, od prošlog turnira urađeno je dosta. Tu prije svega mislim na formiranje tivatskog Teqball kluba "Tivat Adriatic". Obezbijeđeni su uslovi za treninge što pokazuju i naši rezultati. Radujemo se unaprijed novim uspjesima i ovogodišnjem izdanju tivatskog turnira, kazao je potpredsjednik Opštine Tivat, Andrija Petković.

Na novom tivatskom MTL turniru, koji će se održati na Pinama, nadmetaće se najbolji crnogorski teqeri u singl i dubl kategoriji za nagradni fond od 1.000 eura.

Biće to još jedna prilika za promociju ljepota Crne Gore i turističkog potencijala, koji je bezgraničan na području tivatske opštine, širom koje će se igrati Teqball na atraktivnim lokacijama.

Takođe, publika će moći da sama učestvuje u akciji – kao i na ostalim turnirima širom Crne Gore, pored teqball takmičenja dio programa i ponude biće "Elite Skills Arena" i "Subsoccer fan zona".

Nakon takmičenja po grupama, nokaut fazu otvoriće četvrtfinalni mečevi u obje konkurencije, a završni dio programa počeće u 20 sati.

Prijave za učešće na MTL turniru u Tivtu otvorene su do četvrtka, a zainteresovani se mogu prijaviti putem teqball.mne Instagram stranice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. septembar 2024 22:22