Igor Nikić / -FOTO: FSCG
18/04/2023 u 23:00 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tivćani imaju priliku da ispišu novu stranicu istorije

Uradićemo sve da obradujemo naše navijače – rekao јe golman Arsenala Igor Nikić

Arsenal je prošle godine ušao u Prvu ligu, u svojoj prvoj sezoni igranja u eliti pruža sjajne partije i nalazi se u samom vrhu tabele, ali to nije sve što ova ekipa može da uradi. Sastav koji sa klupe predvodi Radisav Dragićević igraće sjutra u Danilovgradu prvi meč  polufinala Kupa Crne Gore protiv Iskre. Tačnije, imaće Tivćani priliku da naprave korak ka još jednom istorijskom uspjehu, svom prvom plasmanu u finale nacionalnoj kupa.

Pred utakmicu koja ih očekuje na stadionu „Braće Velašević“ u taboru Arsenala su optimisti. Golman Igor Nikić je istakao da su na papiru blagi favoriti i da će uraditi sve da sjutra naprave dobar rezultat.

-Očekujem da će sjutrašnja utakmica biti veoma tvrda i neizvjesna. Ulog je veliki, igra se za plasman u finale Kupa. Trenutna situacija na tabeli ukazuje da smo blagi favoriti, ali svjesni smo da ekipi Iskre ovo može biti iskupljenje za dosta loše rezultate u prvenstvu. Ipak, vjerujemo u našu igru, pokazali smo da možemo da igramo i protiv najboljih i očekujem da ćemo nastaviti niz dobrih rezultata i u ovom dvomeču izaći kao pobjednici. Za nas koji smo tek prvu sezonu prvoligaši, plasman u finale i borba za trofej bio bi fenomenalan rezultat i uradićemo sve da obradujemo naše navijače – rekao јe Igor Nikić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 13:49