Tivćani idu u Jermeniju / -FOTO: WWW.FSCG.ME
20/06/2023 u 16:15 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tripković: Alaršket je za nas nepoznanica

Čeka nas dug put i težak dvomeč - rekao je trener Arsenala

Fudbaleri Arsenala će u svom debitantskom nastupu na međunarodnoj sceni igrati sa predstavnikom Jermenije, ekipom Alarškerta. Za sastav iz Tivta rival je nepoznanica, ali je i svakako prilika da se u dobrom svijetlu prikažu evropskoj javnosti. Prvi meč se igra u Jerevanu 13.jula, a Tivćani će u Podgorici ugostiti svog rivala 20. jula.

Trener tima iz Tivta Zoran Tripković, nakon žreba u Nionu, za “Dan” je rekao:

-Ono što mogu reći jeste da je Alaršket nepoznanica za nas, ali vjerujem da ćemo u narednih par dobiti mnogo više informacija o njima. Uz to, put do Jermenije je dug i sigurno je da nas čeka težak dvomeč.

Strateg Arsenala je ulogu favorita prepustio Jermenima.

-Na neviđeno, oni su favoriti, prije svega jer su stalni učesnici evro takmičenja. Mi smo još uvijek u stvaranju ekipe, dosta igrača je otišlo, uspjeli smo da dovedemo nekoliko pojačanja, a očekujem da u narednim danima i kompletiramo sastav – rekao je Zoran Tripković.

Tivćani se trenutno nalaze na Zlatiboru, gdje odrađuju glavni dio priprema za start na međunarodnoj sceni. U četvrtak će protiv Sutjeske igrati prvi kontrolni meč, a za subotu je zakazan duel sa sarajevskim Željezničarom.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 08:11