Tomas Tuhel / -FOTO: PETER POWELL/EPA-EFE
21/02/2024 u 12:23 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tuhel na kraju sezone odlazi iz Bajerna

Čelni ljudi kluba igračima poručili da moraju da preuzmu odgovornost i da učine sve što je u njihovoj moći da se sezona završi na što bolji način

Fudbalski klub Bajern Minhen odlučio je da se rastane sa Tomasom Tuhelom na kraju sezone! Pouzdani izvori iz Njemačke otkrili su danas da su tokom prethodnih dana vođeni intenzivni razgovori, te da je rezultat iscrpnih pregovora - rastanak sa trenerom, ali tek kada sezona prođe.

Posle brojnih problema, na terenu i van njega, u klubu su postali svjesni da u ovom smjeru ne mogu više da idu i da je rastanak neminovan. Ipak, klub je odlučio da ovaj put završi sezonu sa trenerom, poučeni iskustvom od prošle godine kada je krajem marta otpušten Julijan Nagelsman, a na njegovo mjesto doveden upravo Tuhel.

Igračima je poručeno da moraju da preuzmu odgovornost i da učine sve što je u njihovoj moći da se sezona završi na što bolji način.

Očekuje se se uskoro oglasi i Bajern zvaničnim saopštenjem, kako bi se stavila tačka na sve moguće glasine i dezinformacije, kako bi se Tuhel i ekipa fokusirali na utakmice do kraja sezone.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:37