Pobjednici: Ekipa Stupovi / -FOTO: GLAVNI GRAD/MIRKO SAVOVIC
23/08/2023 u 17:21 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Turnir „Trofej Podgorice“: Stupovi penalima do prvog mjesta

Treće mjesto pripalo ekipi Dadi gradnja

Nakon nešto više od mjesec dana okončan je turnir u malom fudbalu  „Trofej Podgorice“, koji je okupio okupio je 48 ekipa. Pred više od 2.000 gledalaca, u fenomenalnom ambijentu Stadiona malih sportova, odigrane su utakmice za plasman, a titulu najboljeg osvojila je ekipa Stupovi.  U uzbudljivom finalu Stupovi su nakon penala bila bolja od Montefruita.

U meču za treće mjesta između Dadija i Pljevlja 04 DC light systems slavio je Dadi sa 1:0 i zasluženo došao do bronzane medalje, dok smo kao uvod u mečeve za medalje bili svjedoci susreta dječaka iz Centra, uz animaciju Balonarskog sportskog kluba Budućnost na košarkaškom terenu Goran Poli Bojanić.

-Mislim da smo ogranizaciono napravili ogroman korak naprijed u odnosu na prošlu godinu što nam je i bio cilj. Trofej Podgorice je ove godine okupio preko 25.000 ljudi svih generacija na kultnom Stadionu malih sportova i to je naša najveća pobjeda. Čestitke nagrađenim ekipama i pojedincima. Zahvalnost kolegi Vladu Tomoviću koji je prošle godine bio jedan od pokretača ideje o ovom turniru, zahvalnost bivšoj gradskoj upravi na podršci, zahvalnost novoj gradskoj upravi koja je nastavila putem sporta i posebna zahvalnost svim momcima iz organizacionog tima koji su odradili fenomenalan posao u proteklih mjesec i kusur dana - istakao je organizator Miloš Antić, pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada.  

Titulu najboljeg igrača turnira i “Trofej Željka Gašića” ponio je Nikola Vidaković (Stupovi), najbolji strijelci su Rijad Dervišević (Kutjevo) i Darko Rajković                (Stupovi) sa po 13 golova, pehar za najboljeg golmana pripao je Nemanji Koprivici (Stupovi), dok je nagrada za fer-plej otišla u ruke ekipe Strip klub Mister No.

Nagrade najboljim ekipama (ukupan nagradni fond je bio 9.000 eura) i pojedincima uručivali su Danilo Šaranović, zamjenik gradonačelnice Glavnog grada, Miodrag Radulović selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Miško Gašić - brat pokojnog Željka Gašića i ispred organizatora Trofeja Podgorice Miloš Antić, Bojan Topalović i Uroš Radulović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:33