Tući je bio strijelac u prošlom kolu / -FOTO: FSCG
24/05/2023 u 14:30 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tuzani jure pobjedu protiv Jezera, ali će mislima biti i u Radanovićima

Ne pamtim kada je u našoj ligi poslednje kolo odlučivalo sve – rekao je Marko Tući

Cijela sezona za fudbalere Dečića staje u sjutrašnjih 90 minuta duela sa Jezerom u Beranama. Ekipa iz Tuzi mora da pobijedi Plavljane, ali i da se nada kiksu Arsenala u duelu sa Sutjeskom, kako bi sezonu završila na trećem mjestu koje void u Evropu. Toga su svjesni svi u taboru Dečića, maksimalno ozbiljno prilaze ovom duelu i vjeruju da će im se uz njihov rezultat poklopiti i onaj iz Radanovića.

-Jednostavno, nama u ovom susretu odgovara samo pobjeda. Nadam se da ćemo uspjeti da slavimo, ali opet s druge strane ne zavisimo samo od nas kada je u pitanju to treće mjesto. Misli će nam svakako biti i na meču Arsenala i Sutjeske, jer bi nam kiks Tivćana donio Evropu - rekao je defanzivac Dečića Marko Tući.

Svjestan je Tući da ih u Beranama čeka jako težak meč.

- Uvijek su nam utakmice sa Jezerom bile teške, a još im sada gori pod nogama. Nisu izbjegli baraž i sigurno je da će igrati na pobjedu. Zato od starta moramo da nametnemo svoj stil igre i probamo da stignemo do bodova. Ne pamtim da je u našoj ligi nekada poslednje kolo odlučivalo sve kao sada, samim tim čeka nas jako zanimljivih 90 minuta- dodao je Tući.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:36