Nagradni fond 1.000 eura / -FOTO: TEKBOL SAVEZ CRNE GORE
10/05/2023 u 16:04 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ulcinj prva stanica Crnogorske tekbol lige u 2023. godini

Nova sezona Crnogorske tekbol lige biće otvorena 27. maja prvim turnirom Montenegrin Teqball League

Nova sezona Crnogorske tekbol lige biće otvorena 27. maja u Ulcinju, prvim turnirom Montenegrin Teqball League (MTL).

Mala plaža posljednjeg vikenda u maju dočekaće najbolje crnogorske tekere, koji će se nadmetati u konkurenciji muških parova. Učešće na turniru je besplatno, a nagradni fond 1000 eura.

-Nakon sjajnog uvoda u sezonu i organizacije turnira prestižne Evropske tekbol turneje u Podgorici, Tekbol savez Crne Gore nastavlja sa takmičenjima, ovog puta na nacionalnom nivou. Očekujemo još veće interesovanje crnogorskih tekera i nove prijave, kao i još viši nivo tekbola na raznim lokacijama. Gradovi u svim regijama Crne Gore biće domaćini Crnogorske tekbol lige, a sve kreće iz Ulcinja, koji je i prethodne godine bio poprište tekbol spektakla. Vjerujemo da će tako biti i ove godine i da će svi posjetioci Male plaže uživati u urbanoj sportskoj disciplini. Prvi MTL turnir ujedno je i najava ljetnje turističke sezone i promocija Ulcinja kao atraktivne lokacije, koja ima sjajne uslove i za sport i rekreaciju i izuzetno nas raduje saradnja sa Opštinom i Turističkom organizacijom Ulcin, istakao je predsjednik Tekbol saveza Crne Gore, Milorad Šutulović.

Uoči početka turnira tri stola biće postavljena na području ulcinjske opštine, čime crnogorski tekbol dobija novi centar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 21:22