Nemanja Vidić / -FOTO: PRINTSCREEN
30/11/2023 u 09:51 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vidić: FSS godišnje izdvaja osam miliona eura za Stojkovića i njegov stručni štab

Proslavljeni fudbaler se pita da li je to normalno

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić dao je veliki intervju za list "NIN" u kom je govorio o brojnim problemima u srpskom fudbalu. 

Osim što se dotakao Dragana Džajića i Zvezdana Terzića, Vidić je zapitao da li je normalno da FS Srbije izdvaja čak osam miliona eura godišnje za selektora Dragana Stojkovića i njegov stručni štab. 

"Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu, došao sam do podatka da je u posljednje dvije godine na selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona eura. To je osam miliona godišnje. I moje pitanje je da li je u redu trošiti toliki novac ako vidimo da smo mi mlada reprezentacija, koja nema toliki izvor prihod, a da dajemo za selektora i stručni štab toliki novac. Ovdje ne ulazim u kvalitete selektora Dragana Stojkovića Piksija, govorim sistemski ako ćemo dovoditi trenera, moramo priznati, koji rade u Kini i Japanu, šta ćemo raditi kada bude on odlazio i treba da dovedemo nekog trenera koji je možda već bio trener u ligama "petice"?", rekao je između ostalog Nemanja Vidić.

Potom se osvrnuo na prvog čovjeka FSS Dragana Džajića i čelnika Zvezde Zvezdana Terzića.

„I kako to da Dragan Džajić, koji je bio u zatvoru i priznao da se bavio malverzacijama, i Zvezdan Terzić, koji nije dokazao nevinost, već su procesi protiv njega zastarjeli, vode dve najveće organizacije u srpskom fudbalu – FSS i Zvezdu. To je pitanje koje svi treba da postavljamo".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 19:28