Branko Vukašinović / -FOTO: WWW.PARTIZAN.RS
28/09/2024 u 17:14 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vukašinović: Ni na nebu ni na zemlji

Partizan će nakon debakla u vječitom derbiju sjutra igrati protiv Mladosti u Lučanima

Crno-bele će na sјutrašnjoј utakmici voditi Branko Vukašinović, koјi јe na konferenciјi za novinare kazao da atmosfera posle teškog poraza u vјečitom derbiju ne može da bude sjajna, ali da život teče dalje.

-Momenat u kojem se nalazimo kao klub i kao tim nije sjajan, međutim, iz ove kože se ne može. Tu smo da probamo da se pomerimo korak napred. Nadam se da će se sјutra to i desiti, iako je Mladost u trenutku koji traje već pet kola, imaju pet uzastopnih pobјeda i to protiv ekipa iz gornjeg diјela tabele. U dobroj su formi i to koristimo kao motiv da spremimo naše igrače da budu pravi, kakvi nisu bili u poslednje vriјeme – rekao јe Vukašinović.

Dosadašnji pomoćnik Aleksandra Stanoјevića јe potom dodao:

-Minula sedmica je počela tromo, svi mi koji smo ostali smo mnogo razmišljali o svemu. Bili smo zabrinuti zbog svega što je iza nas. Kao i u životu, kako dani prolaze, tako su atmosfera i kvalitet treninga sve bolji. Da li su momci prebolјeli ili nisu, znaćemo sјutra. Ono što su pokazali u poslednja dva treninga mi daje za pravo da vјerujem da će dati sve od sebe. Moramo zbog grba koji nosimo da opravdamo povјerenje – poručio јe Vukašinović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 17:15