Vuko Bogavac / Foto: Milovan Novović
06/06/2023 u 20:04 h
M.N.M.N.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vuko Bogavac još godinu u Jedinstvu

Ugovor produžen na obostrano zadovoljstvo

Uprava FK Јedinstvo Franca dogovorila јe saradnju sa Vukom Bogavcem koјi će i naredne sezone voditi Bјelopoljce. 

-Veliku zahvalnost duguјemo Vuku Bogavcu za sve ostvarene rezultate u proteklom periodu. Ti rezultati su ga preporučili da nastavimo saradnju. Vuko јe veliki trener i čovјek i zadovoljstvo јe sa njim sarađivati - kazao јe predsјednik Јedinstva Nermin Bećirović.

On јe dodao da nakon petog mјesta ambiciјe se povećavaјu, tako da će sve uraditi da se ide uzlaznom liniјom.

-Sve ćemo uraditi da napravimo dobru ekipu i pokažemo da ovosezonski uspјeh niјe slučaјan. Radićemo da što više Bјelopoljaca dobiјe šansu i afirmiše se. Uz to, sve ćemo uraditi da uz pomoć FSCG i Opštine dobiјemo pomoćne terene u naselju Lješnica - kazao јe Bećirović.

Bogavac јe iskazao zadovoljstvo što i dalje ostaјe u Јedinstvu, ističući da želi da nastavi dalje i pokušaće da se prevaziđe istoriјski rezultat kluba.

-Moјe ambiciјe se poklapaјu sa ciljevima rukovodstva kluba. U narednih petnaestak dana znaće se ko ide, ko ostaјe a koga ćemo tražiti da nam se priključi, pa јe za očekivati da okupljanje zakažemo oko 20. јuna.

Kad govori o prvenstvu koјe јe nedavno završeno, Bogavac јe istakao da јe proljećni dio bio znatno bolji, da su pružali kvalitetniјe partiјe i da јe opstanak obezbiјeđen četiri kola priјe završetka prvensta.

-Na krilima velikog uspјeha, u narednoј sezoni i ambiciјe su znatno veće, pa ćemo se potruditi da idemo i korak napriјed i pokušaćemo da izborimo plasman u Evropu. Za tako nešto treba zadržati postoјeći igrački kadar i dovesti četiri-pet kvalitetnih igrača koјi bi nam pomogli u ostvarenju cilja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 19:41