Gol Vušurovića na prvom meču / -FOTO: DAN/SRđAN BOLJEVIć
16/07/2024 u 10:48 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vušurović: Čeka nas težak posao u Tbilisiju

Fudbaleri Mornara otputovali su danas put Tbilisija, na revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dinama

Barani su na svom debiju na evrosceni pobijedili slavni gruzijski klub sa 2:1, a uoči puta u Gruziju, strijelac jednog od dva gola Milan Vušurović je rekao:

-Ušli smo taj prvi meč sa velikim samopouzdanjem i bez nekog velikog respekta prema Dinamu, a malo ko je vjerovao u nas da možemo do pozitivnog rezultata. Mislim da smo pokazali da drugo mjesto na tabeli nije slučajno. Tamo nas čeka težak posao, ali sigurno ćemo pokušati da imamo pristup kao u prvom poluvremenu duela iz Podgorice – rekao je Vušurović.

Milan je potom govorio o detaljima koji su najvažniji kako bi se u četvrtak uveče odbranio taj gol prednosti.

-Mislim da je jako bitno da uđemo hrabro i disciplinovano jer sada, poslije prve utakmice, bolje smo upoznali protivnika i znamo gdje nam prijeti opasnost, kao i gdje imamo najveću šansu.

Dinamo igra na stadionu koji ima kapacitet 27.000 mjesta i očekuje se velika podrška domaćinu.

-Očekujemo da bude veliki broj gledalaca i jako lijep ambijent, ali dosta smo iskusna ekipa i dosta naših igrača je igralo u takvim ambijentima, tako da vjerujem da može biti samo motiv više da dođemo do onog zacrtanog, a to je prolaz dalje – istakao je Vušurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 19:09