03/06/2024 u 13:30 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Za navijače Otranta cijena ulaznice 100 eura

OFK Mladost Lob.bet se jutros oglasila saopštenjem za javnost u kojem su naveli da karata za revanš baraža za Prvu ligu protiv Otranta neće biti u slobodnoj prodaji

U svom saopštenju su naveli da će shodno propisima FSCG za gostujuće navijače biti obezbijeđeno deset odsto kapaciteta (oko 150 ulaznica), a da će 20 ulaznica biti obezbijeđeno za Upravu FK Otrant Olimpik i za predstavnike Opštine Ulcinj.

Međutim, u dopisu upućenom klubu iz Ulcinja, iz Donje Gorice su naveli da cijena jedne ulaznice za njihove navijače iznosi 100 eura!

-Shodno propisima FSCG imate mogućnost kupovine kontigenta od 10 odsto ulaznica ukupnog kapaciteta stadiona, što maksimalno iznosi 150 karata. Cijene jedne ulaznice iznosi 100 eura – stoji u dopisu OFK Mladosti Lob.bet upućenom Otrant Olimpiku.

U dopisu se navodi da Ulcinjani do 16 sati na dan odigravanja meča moraju dostaviti dokaz o uplati ulaznica, kako bi navijači mogli da uđu na stadion.

Nema sumnje, ovakva odluka jednog crnogorskog kluba o visini jedne ulaznice nije zabilježena u našem fudbalu. Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija kluba iz najjužnijeg crnogorskog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 01:56