Odlična jesen Zahida / Foto: FK Partizan
04/01/2024 u 19:05 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zahid: Igranje za Partizan je privilegija

Sve ono dobro što smo uradili tokom jeseni mnogo znači i nama igračima. Stvarno uživam ovdјe - izjavio je Zahid

Dolazak Gajasa Zahida u Partizan ispostavio se kao pun pogodak za crno-bele. U jesenjoj polusezoni 29-godišnji Zahid je upisao 19 nastupa za Partizan, postigao šest golova, uz četiri asistencije, a jedna od tih asistencija je i ona na kraju polusezone u 171. vјečitom derbiju, kada je majstorski proigrao Saldanju za vođstvo od 2:0. Partizan je taj meč dobio sa 2:1 i osvojio jesenju titulu, a Zahid ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

-Srećan sam što sam uspio vrlo brzo da se uklopim u novu sredinu i ekipu. Igranje za Partizan je privilegija, za ovaj klub zna se svuda u Evropi. Sve ono dobro što smo uradili tokom jeseni mnogo znači i nama igračima. Stvarno uživam ovdјe -  izjavio je Zahid u intervjuu za „Informer“.

Crno-beli su na zimsku pauzu otišli sa bodom prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Zahid vјeruјu da Partizan na proljeće može da odbrani prvo mјesto.

-Naravno da može. Moramo da vјerujemo u to, inače nema poente. Samo tako to i može da se dogodi. Dosad je sve manje-više išlo kako treba. Znamo da nas čeka još puno posla, da će biti teško, ali moramo da se spremimo najbolje što možemo i da od starta drugog diјela sezone krenemo jako. Mislim da će mnogo toga zavisiti od nas samih, pitaćemo se sigurno i mi za titulu. Jedino što mogu da obećam jeste žestoka borba i da nikada nećemo odustati – poručio je Zahid.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:28