Pobjednička ekipa / -FOTO: GLAVNI GRAD
23/08/2024 u 14:59 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Završen „Trofej Podgorice“: Pljevlja 04 DC light systems pobjednik

Ekipa Pljevlja 04 DC light systems pobjednik je ljetnjeg turnira u malom fudbalu, pod nazivom „Trofej Podgorice“, koji su organizovali Sekretarijata za sport Glavnog grada i Fudbalskog kluba Centar

Pljevaljski sastav je u finalnom meču, odigranom sinoć pred punim tribinama podgoričkog Stadiona malih sportova, savladao ekipu Murić company sa 5:1. Treće mjesto pripalo je ekipi Dadi, koja je u tom utješnom finalu slavila protiv Kubika – 4:0.

Za najboljeg igrača turnira, koji nosi naziv „Trofej Željko Gašić“, proglašen je Aleksandar Bošković (Pljevlja), najbolji strijelac je Đuro Mugoša iz Dadija, a njegov klupski drug Vasilije Gojačanin je najbolji golman. Na kraju, priznanje za fer-plej dobila je ekipa Fans united. Iz Sekretarijata za sport Glavnog grada je saopšteno da je pobjedničkoj ekipi pripala nagrada u iznosu od 4.500 eura, drugoplasirani tim dobio je 2.500, a trećeplasirani 1.500 eura. Nagradu u iznosu od 500 eura dobila je ekipa koja je na kraju bila četvrta, sav prihod od kotizacija (9.000 eura), uplaćen u humanitarne svrhe. Po pola sume dodijeljeno je nevladinim udruženjima „Ljubičasti prijatelji“, koja se bavi poboljšanjem uslova liječenja osoba sa epilepsijom i „Niste sami“ čija je misija unaprjeđenje sistema inkluzije i položaja osoba sa autizmom, čime su organizatori još jednom dokazali humanost i društvenu odgovornost.

image

Detalj sa meča

-FOTO: GLAVNI GRAD

Miloš Antić, koordinator manifestacije zahvalio se svima koji su svojim angažmanom dali doprinos realizaciji Trofeja Podgorice.

-Preko mjesec u užarenoj Podgorici i čak 128 utakmica predstavljali su ogroman organizacioni izazov, ali smo se sa njim uhvatili ukoštac i vjerujem da smo našim sugrađanima i ljubiteljima fudbala priredili događaj za pamćenje. Hvala svim takmičarima na fer-pleju, sponzorima koji su prepoznali naš entuzijazam - rekao je Antić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. oktobar 2024 13:35