Crvena zvezda / - CRVENAZVEZDAFACEBOOK
27/07/2024 u 22:37 h
D.B.D.B.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zvezda izvukla bod, Parizan ubjedljiv

Umalo senzacija, Mladost ispustila dva gola prednosti protiv šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana remizirali su (2:2), na stadionu,,Rajko Mitić", u sklopu druge runde Mocartbet Super lige Srbije. Djelovalo je da će sedam godina dug niz crveno-bijelih bez poraza u na svom terenu u domaćim okvirima biti prekinut.

Vodili su Lučanci do 85. minuta 2:0 golovima Ibrahima Endijaja i Nikole Ćirkovića. Ipak nisu izdržali. Sedmostruki uzastopni prvak napadao je u talasima, a u uz to je imao i brojčanu prednost od 68. minuta, kada je isključeno krilo Mladosti Uroš Ljubomirac.

Tim Vladana Milojevića probio je bedem gostiju pet minuta prije kraja regularnog toga, kada je na asistenciju Lazara Jovanovića pogodio novajlija Bruno Duarte. I izjedačujući pogodak Beograđana velika je zasluga upravo brazilskog napadača, pošto je fantastičnim centaršutem pronašao Šerifa Endijajea, kojem nije bilo teško da pogodi za konačnih 2:2.  

Kiksu vječitog rivala sigurno će se obradovati u Partizanu. Crno-bijeli su u istom terminu slavili na Ubu protiv Jedinstva 4:0. Nakon debakla u Evropi, rane ekipi Aleksandra Stanojevića zaliječili su Bibras Natko sa penala, Nemanja Trifunović, te dvostruki strijelac Đorđe Jovanović

U jedinom preostalom meču današnjeg programa  Željezničar iz Pančeva i Napredak odigrali su neriješeno (1:1).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 10:49