Bez poraza 35 basketa / -FOTO: NIKOLETA VUKčEVIć
04/06/2024 u 12:38 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Basketaši Pirota slavili u Portonovom

Na turniru u Herceg Novom učestvovalo je 12 timova iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i Njemačke

 

Ekipa Pirot iz Srbije pobjednik je ovogodišnjeg Portonovi opena 3X3 u basketu. Piroćanci su u finalu pobijedili ekipu 3X3 sa Pala rezultat 16:12. Pirot je prethodno u polufinalu bio bolji od basket ekipe Zabjelo Kodio 20:19, dok su Pale pobijedile ekipu Solušen iz Makedonije rezultatom 16:12.

Kapiten pobjedničke ekipe Pirot Dragan Bjelica kazao je da je izuzetno zadovoljan što su pobijedili da turniru u Crnoj Gori, podsjećajući da su 27. na svijetu.

-Borimo se na svakom turniru, dajemo sve od sebe. Pohvalio bih sve igrače, sedmi turnir nam je za redom, 35 basketa nijesmo izgubili, što je sigurno neki rekord. Naš tim je konkurentan i može sa svima da se bori, kazao je Bjelica.

Na turniru u Herceg Novom učestvovalo je 12 timova iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i Njemačke.

Menadžer Portonovi trening studija Filip Vujadinović kazao je da su dva dana uživali u sjajnom basketu.

-O tome govori i činjenica da smo imali prijavljene ekipe iz regiona i inostranstva. Zaista je fenomenalna utakmica, prava sportska i fair igra, rekao je Vujadinović.

On je ukazao na događaje koji su organizovali od početka godine, ali i najavio da će u narednom periodu organizovati Portonovi Kids Games Aqua Fun, kao i Portonovi Outdoor Sessions trening na otvorenom. -Promocija sporta i zdravih stilova života je sada već nešto po čemu smo prepoznati kao destinacija. Prvog dana turnira sa Košarkaškim savezom Crne Gore smo realizovali projekat "Njen svijet, njena pravila" na kom je preko 300 djevojčica iz više gradova Crne Gore imalo nastup.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 18:38