Мијаиловић и Бокан / - Фото: КК Партизан/Драгана Стјепановић
21/11/2021 u 13:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бокан: Хвала Мијаиловићу и Партизану на срдачном гостопримству

Први човјек КК Будућност Воли, Драган Бокан, синоћ је заједно са предсједником КК Партизан Остојом Мијаиловићем, пратио сусрет два клуба у београдској арени

Партизан је славио резултатом 75:66, а Бокан се данас захвалио београдском клубу на дочеку и срдачности.

У име КК Будућност Воли овим путем захваљуjем на коректном домаћинском приjему приликом гостуjуће утакмице са КК Партизан НИС. 

- Хвала предсjеднику клуба Остоjи Миjаиловићу на топлом дочеку наше делегациjе и срдачном гостопримству. 

Упућуjем риjечи  захваности тренеру Жељку Обрадовићу на коректним, приjатељским изjавама уочи утакмице. Лиjепим риjечима jе допринио да се смире тензиjе између навиjача и да сусрет два велика клуба протекне у сjаjноj, приjатељскоj атмосфери. 

Хвала нашим приjатељима и спортским ривалима, управи, играчима и навиjачима, са жељом да и даље заjеднички, на наjљепши начин промовишемо прави домаћински приjем и здрав такмичарски дух, уз међусобно поштовање и уважавање противника на терену. 

Приjатељски однос Партизана jе примjер правог спортског духа, примjер функционисања у регионалноj кошарци у маниру коjи његуjе и наш клуб. Синоћњи сусрет Партизан НИС-а и Будућност Волиjа jе права порука за АБА лигу и треба да представља репер међусобног односа клубова и навиjача у сусрет и током утакмице. 

Поред тога, то jе и jасна порука нашим навиjачима да приликом следећег сусрета у Подгорици, на наjљепши начин Партизану узвратимо гостопримство. 

Честитамо Партизану на заслуженоj побjеди и одличноj организациjи утакмице, упућуjемо честитке и за коректно суђење. 

Унаприjед се радуjемо прилици за реванш. Играмо значаjну улогу у АБА лиги и Еврокупу и пред нама су нове прилике за побjеде, нови изазови коjи нас мотивишу да будемо све снажниjи и бољи. 

Борба се наставља! Идемо даље - написао је први човјек подгоричког клуба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:34