Sa današnjeg presa / -FOTO: PRINTSKRIN
17/09/2023 u 14:45 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bokan: Trudićemo se da budemo dobri domaćini

Od ponedjeljka do srijede Budućnost Voli domaćin ABA Supekupa

Poslije tri godine zbog pandemije koronavirusa, ponovo se igra ABA Superkup, čiji će domaćin od ponedjeljka do srijede biti Budućnost Voli.

Biće ovo sjajna uvertira za novu sezonu regionalnog takmičenja.

Za trofej će se boriti, pred domaćina Budućnost Volija još SC Derbi, Partizan, Mega, FMP, Igokea, Cedevita Olimpija i Zadar. 

- Sa pozicije organizatora Budućnost Volija svima od sveg srca želim dobrodošlicu, svim klubovima, igračima, trenerima i svim ljubiteljima košarke. Puno će biti skauta u Podgorici i srećni smo što smo u prilici da organizuje Superkup. Hvala svima koji su jednoglasno glasali da Budućnost Voli organizuje ovo takmičenje. Sve smo uradili da sve bude u najboljem redu u naredna tri dana. Pozivam sve da dođu u "Moraču", pozivam sve aktere da sve prođe u duhu sporta i da Podgorica i Crna Gora pošalju poruku zajedništva. Hvala svim ljudima iz kluba, kao i onima van kluba koji su uključeni u organizaciju da sve protekne uredu, Pokušaćemo da budemo dobri domaćini, ovo je pravi reprezent grada i države, a medije da budu dobri domaćini kolegama iz regiona i da slika i informacija "zapljusnu" medijsko tržište bivše Jugoslavije, koje mi zovemo ABA liga - istakao je Dragan Bokan, predsjednik Budućnost Volija.

Milija Vojinović, sportski direktor ABA lige nije krio zadovoljstvo što se Superkup igra u glavnom gradu Crne Gore. 

- Želim da se zahvalim organizatorima Budućnost Voliju, Draganu Bokanu i gradu Podgorici na svemu što su uradili u organizaciji ABA Supekupa. Prva utakmica u ABA ligi odigrana je prije 22 godine u glavnom gradu Crne Gore između Budućnosti i Cibone. Uželjeli smo se klupske košarke, poslije reprezentativnih utakmica. Svi igrači koji su igrali u reprezentacijima,a prošli su kroz ABA ligu. Superkup je jedan od četiri projekta, organizacija je protekle izvanredno, a prije godinu dana su svi jendoglasno prihvatili da u Podgorici bude Superkup - istakao je Vojinović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 13:54