Nova provjera protiv SC Derbija / -FOTO: ABA LIGA
09/09/2024 u 11:15 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budućnost Voli polako diže formu

Jenisej na poluvremenu vodio sa plus šest, ali su Podgoričani drugi dio meča dobili sa čak 24 poena razlike i na kraju ubjedljivo trijumfovali (87:69)

Sjajnom igrom u drugom poluvremenu, košarkaši Budućnost Volija zabilježili su pobjedu u kontrolnom meču u "Morači" protiv Jeniseja. Ruska ekipa je na poluvremenu vodila sa plus šest, ali su Podgoričani drugi dio meča dobili sa čak 24 poena razlike i na kraju ubjedljivo trijumfovali (87:69)

-Zadovoljan sam kako smo odigrali tri četvrtine. Idemo polako, ima tu još puno da se radi. Imamo još tri utakmice u sedam dana. Mislim da su svi protivnici dobri. Treba da se spremimo,onda kreće liga, treba popraviti koncentraciju,da brže trčimo, insistiraću na tome, treba da smo takođe i stpljivi, rekao je strateg Budućnost Volija Andrej Žakelj.

Dabl-dabl je ostvario Kenan Kamenjaš sa 13 poena i 11 skokova, a odličnu partiju pružio je i Aleksa Ilić, koji je za 13 minuta provedenih na terenu ubacio 12 poena.

-Prvu četvrtinu smo otvorili dobro, agresivno, u drugoj četvrtini imali smo propusta u odbrani. Zategli smo odbranu u drugom dijelu utakmice, priveli utakmicu kraju u našu korist. Za dva dana očekuje nas meč sa gradskim rivalom SC Derbijem. To je jedna kvalitetna ekipa, znamo se dobro, dosta dobro spremna ekipa. Imali su mini pripreme na Zlatiboru, ostvarili su neke pobjede. I mi dižemo formu polako, rekao je Aleksa Ilić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 14:25