Predstavljen novi tim / -FOTO: KK BUDUćNOST VOLI
18/09/2024 u 22:07 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budućnost Voli predstavila novi tim i ambicije u nastupajućoj sezoni

Na gala svečanosti "Plavo veče" u Sportskom centru "Morača" predsjednik kluba Dragan Bokan predstavio novi Upravni odbor uz zahvalnost svima za "podršku, povjerenje i nesebičnu saradnju"

Košarkaški klub Budućnost Voli je na gala svečanosti u Sportskom centru "Morača", u stilu veliki evropskih kluibova predstavio tim i ambicije u nastupajućoj sezoni. Nakon što su igrači i Stručni štab izašli na binu, prisutne je pozdravio predsjednik klub Dragan Bokan, koji je predstavio Upravni odbor uz zahvalnost svima za "podršku, povjerenje i nesebičnu saradnju".

-Vaš doprinos nije samo finansijska podrška – vi ste postali ključni dio naše sportske porodice i temelj na kojem gradimo naš uspjeh. Niko ništa nije postigao sam. Samo zajedno možemo više, hvala vam na tome. Bez vaše pomoći, mnogo toga što smo ostvarili, i što ćemo tek ostvariti, ne bi bilo moguće. Ponosni smo što imamo partnere koji dijele našu sportsku strast, posvećenost uspjehu i želju da promovišemo prave vrijednosti. Vaša podrška ne utiče samo na teren, već i na našu zajednicu, na mlade sportiste koji sanjaju da postanu dio ovog tima, i na svakog navijača koji vjeruje u naš klub. Naša saradnja nije samo poslovni odnos, ona je mnogo više od toga. Zajedno gradimo budućnost, zajedno kreiramo prilike, i zajedno postižemo velike stvari. Klub je kompanijama čiji predstavnici su članovi Uprave dobio pouzdan oslonac, a mi smo u Budućnosti dobili promotera na evropskoj sportskoj sceni. "Plavo veče" je prilika da razgovaramo o novim prilikama i mogućnostima i prilika da se toplo i od srca zahvalim vama dragi prijatelji iz kruga mojih poslovnih partnera i ličnih prijatelja, kao i vama odgovornim predstavnicama izvršne vlasti i lokalne uprave, u kojima smo uvijek nailazili na razumjevanje i podršku. Posebnu zahvalnost upućujem predsjedniku Vlade, gospodinu Milojku Spajiću na podršci i razumijevanju značaja KK Budućnost Voli za Crnu Goru. Ovom prilikom želim da izrazim posebnu zahvalnost gradonačelnici Oliveri Injac, kao i njenim zamjenicima tada Danilu Šaranoviću i sada Luki Rakčeviću. Zahvaljujem i čovjeku koji je ispred glavnog grada bio zadužen za naš klub, sekretaru sekretarijata za finansije, Balši Špadijeru. Posebnu zahvalnost izražavamo članovima Upravnog odbora. U ime kluba i u lično ime, želim da izrazim zahvalnost vlasniku kompanije Glosarij, Branu Martinoviću na kontinuiranoj dugogodišnjoj podršci, kompaniji Plantaže, na čelu sa izvršnim direktorom Igorom Čađenovićem kao i kompaniji Bar Kod i Miomiru Mrvaljeviću. Hvala kompaniji Monteput, na čelu sa izvršnim direktorom Milanom Ljiljanićem. Ovom prilikom, želim da posebno zahvalim Mesnoj indrustriji Goranović, porodici Goranović, a posebno dragom prijatelju Đorđiju Goranoviću na podršci koja je za nas od velikog značaja. Naš klub duguje iskrenu zahvalnost i predstavnicima medija, svim novinarima na korektnom i profesionalnom odnosu. Posebno hvala vjernim navijačima, Varvarima. Oni su naš vjetar u ledja, sa njima se pobjede još ljepše slave, a porazi lakše podnose, rekao je Dragan Bokan, a onda je govorio i o ambicijama kluba u nastupajućoj sezoni.

image

Ekipa i Upravni odbor

-FOTO: BUDUćNOST VOLI
- Svaka košarkaška sezona započinje sa očekivanjima, uzbuđenjem i ambicijom. Naš cilj nije samo pobjeđivati na terenu, podjednako nam je važno da kao tim rastemo i napredujemo. Svaki trening, svaka utakmica, svaka akcija je prilika da pokažemo srce i timski duh. Uspjeh ne dolazi slučajno, ali duboko vjerujem da uz upornost, rad i zajedništvo možemo dosegnuti rezultate o kojima sanjamo. Dragi igrači, neka nas svaka utakmica podsjeti kako se s ponosom i odgovornošću prema dugogodišnjoj tradiciji i generacijama koje stasavaju, nosi plavo bijeli dres Budućnost Volija. Vi znate da pod koševima predstavljate ne samo sebe, već sve koji vjeruju u vas. Vaša snaga je u timu – kada se borite zajedno, kada podstičete jedni druge da budete bolji, nema prepreke koju ne možete savladati. Svim članovima tima i stručnom štabu želim sjajnu sezonu koja će se pamititi po fer pleju, vrhunskim rezultatima i utakmicama o kojima će se dugo i sa ponosom pričati. Svi imamo svoje ciljeve, ali kao tim imamo jedan zajednički – da ovu sezonu završimo s uspjehom, ponosni na trud i postignuća, ponosni na to što smo svi pojedinačno prevazišli svoje granice. Hajde da damo sve od sebe, da igramo svim srcem i da dokažemo da su pred nama veliki dani, rekao je Dragan Bokan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 22:10