Cetinjani odbranili tron / -FOTO: DEJAN LOPIčIć
24/06/2024 u 14:34 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Cetinje odbranilo titulu u Njegoševom parku

Dvanaest najboljih ekipa sa četiri kvalifikaciona turnira koja su tokom aprila i maja održana na četiri otvorena terena širom Glavnog grada odmjerile su snage na finalnom turniru na kultnom terenu,,Dragan Ivanović” u Njegoševom parku

Ekipa Cetinje u sastavu Petar i Marjan Stojanović, Predrag Lazarević i Ivan Knežević osvojila je treće izdanje ”Basketa u mom kvartu”, odbranivši na taj način prošlogodišnju titulu.

Dvanaest najboljih ekipa sa četiri kvalifikaciona turnira koja su tokom aprila i maja održana na četiri otvorena terena širom Glavnog grada odmjerile su snage na finalnom turniru manifestacije Sekretarijata za sport na kultnom terenu,,Dragan Ivanović” u Njegoševom parku.

Nakon grupne faze i okršaja po sistemu ”svako sa svakim”, odigrani su mečevi četvrtfinala. Cetinjani su na putu do titule eliminisali Frulaše (21:15), potom Comeback (21:11) i u velikom finalu sjajnu ekipu G-Unit, za koju su igrali: Pavle Jovićević, Marko Mijović, Dušan Milošević i Marko Dabanović, rezultatom 21:10.

U izuzetno zanimljivom obračunu za treće mjesto, ekipa Comeback, u sastavu: Miloš Dragićević, Daniel Kalezić, Miljan Dautović i Ognjen Sekulović je posljednjim atomima snage, nakon velikog preokreta, savladala Limun, za koji su nastupali: Lazar Bailović, Vasilije Kljajić, Radule Raspopović i Petar Bošković.

Pobjednička ekipa dobila je novčanu nagradu u iznosu od 1700 eura, drugoplasirani tim je dobio 900, a trećeplasirani 600 eura.

Uz to, najbolja ekipa nagrađena je večerom u Akademiji piva od firme Montecco, a iz njenih redova je i,,Dunk shop  MVP”, Petar Stojanović, kojem je pripao vaučer u iznosu od 200 eura za trgovinu u ovoj radnji sportske opreme.

Na jučerašnjem turniru održano je i takmičenje u šutu za tri poena,,Who is the ONE?”, na kojem je svoje šuterske sposobnosti demonstrirao Daniel Kalezić (Comeback), kojem je kompanija One za taj podvig darovala Samsung Galaxy Watch5.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. septembar 2024 11:34