Pobjednička ekipa / -FOTO: SSSCG
17/10/2024 u 15:00 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

„Dežurni krivci“ osvojili 3x3 Studentski kup

"Dežurni krivci" u finalu slavili protiv ekipe "Plljevlja" rezultatom 13:11

U organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore juče je na novom terenu kod Studentskog doma odigran Studentski 3x3 kup u basketu.

U fantastičnoj atmosferi, pred punim tribinama, nastupilo je ukupno 23 ekipe a igralo se po kup sistemu. Titulu šampiona osvojila je ekipa "Dežurni krivci" koja je u finalu slavila protiv ekipe "Plljevlja" rezultatom 13:11. Treće mjesto pripalo je ekipi "Kamat".

Do finala su i jedna i druga ekipa stigle dominantno. U polufinalu su "Dežurni krivci" slavili protiv ekipe "Firenet" rezultatom 15:6, dok je ekipa "Pljevlja" savladala ekipu "Kamat" rezultatom 21:14.

Za pobjedničku ekipu nastupali su Nikola Rondović sa Pravnog, Petar Bošković sa Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, te studenti ETF-a Vladimir Đurišić i Balša Knežević. Za ekipu "Pljevlja" nastupali su studenti PMF-a Ivan Radović i Janko Jelovac i studenti ETF-a Pavle Bulatović i Miloš Jelovac.

Uz zadovoljstvo organizacijom i odzivom ekipa i studenata koju su pratili ovaj kup, Studentski sportski savez se zahvaljuje svim studentima i poziva ih da se uključe u naredne aktivnosti Studentskog sportskog saveza.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. oktobar 2024 15:01