Александар Џикић / -Фото: АБА лига
02/04/2022 u 22:11 h
Д.М.Д.М.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Џикић: Прије неколико дана било је незадовољних навијача, прозивали су менаџмент клуба, што мислим да није најпотребније

То ми је баш засметало, а вјероватно ће и ово што сада говорим неким навијачима Будућности засметати, али то је нешто што сам морао да кажем, истакао је тренер "плавих"

Александар Џикић је био задивољан издањем свог тима и побједом.

Први дио конференције за штампу након меча, посветио је незадовољству навијача од прије неколико дана, када су прозивали челнике клуба

-Драго ми је што сам се вратио у Ново Место и што сам побиједио, прошли пут то нисам и генерално у посљедње три сезоне смо изгубили два пута на овом терену. Ушли смо у меч доста озбиљно, са пуно енергије. Било је и грешака, али некако када погријешиш, па други твој саиграч све то исправи, другачије изгледа. Били смо заједно, и то је добро. Стварно нисмо имали добар март, имали смо скор од двије побједе и шест пораза, а прије неколико дана било је и незадовољаних навијача, прозивали су менаџмент клуба, што мислим да није најпотребније из простог разлога што знам људе који воде клуб, на који начин, са колико енергије, са колико љубави и на крају крајева са колико финансија желе да наш клуб буде тамо гдје би сви вољели да буде и то није најлакша ствар на свијету. Са друге стране, то ми је баш засметало, а вјероватно ће и ово што сада говорим неким навијачима Будућности засметати, али то је нешто што сам морао да кажем - истакао је Џикић.

Потом се осврнуо на сам меч.

-Имали смо добру енергију, а они су опасан противник. Сваки противник који нема шта да изгуби, Видјели сте ове младе играче који када играју растерећено, пружају више од нога што је можда реално на овом нивоу такмичења. Са те стране је за нас било важно да побиједимо и настављамо, осам дана смо на путу и то је то - закључио је тренер Подгоричана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 10:16