Džejms Harden / -FOTO: EPA/CRAIG LASSIG
24/10/2023 u 18:26 h
Danko MisitaDanko Misita
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Harden poručio čelnicima Siksers: Transfer ili idem u penziju

Kontroverzni plej nema namjeru da više nosi dres FIladelfije

Džejms Harden nastavlja rat sa upravom Filadelfije, nakon što je otvoreno zapretio upravi kluba da je spreman da prekine karijeru ranije ako mu zahtjev za transfer bude odbijen.

On je prije izvjesnog vremena jasno stavio do znanja da nema namjeru da nastavi da brani boje Siksersa, ali su se u stručnom štabu nadali da će uspjeti da se predomisli.

To se nije desilo, Harden uopšte nije trenirao sa timom u proteklom periodu i sigurno će propustiti meč sa Milvokijem na otvaranju nove NBA sezone.

Američki mediji tvrde da najviše vremena provodi u Hjustonu, gdje ima kuću iz vremena kada je igrao za ovaj tim, i da uopšte ne razmišlja o povratku u Filadelfiju, ma kakve sankcije bile od sadašnjeg kluba.

Sa druge strane, problem za njega je što nijedan od klubova sa ozbiljnim ambicijama ne pokazuje interesovanje da ga dovede u svoje redove.

"Sa 34 godine, Harden je ozbiljan u vezi sa povlačenjem ako ne može da pređe u drugi klub. To je ozbiljna opcija, pogotovo ako se zna da je već nekoliko godina timovima za koje je igrao pravio više problema nego što su one imale koristi od njega. On nema budućnost u Filadelfiji, ali kako stvari stoje, može se desiti da nema budućnosti u NBA, pa da se povuče prije vremena“, objavili su američki mediji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 09:20