Potpisnici ugovora / -FOTO: KSCG
28/06/2024 u 19:41 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Jadran Auto" novi partner KSCG

Ugovor o sponzorstvu potpisali predsjednica Košarkaškog saveza Crne Gore Jelena Dubljević i Miloš Ražnatović, direktor kompanije,,Jadran auto".

Košarkaški savez Crne Gore danas je dobio novog partnera – automobilski brend,,Chery", kojeg u Crnoj Gori zastupa kompanija,,Jadran Auto". Na taj način Savez je nastavio da širi mrežu sponzora, a sve u cilju da iz dana u dan ima što veću podršku zbog boljeg i kvalitetnijeg funkcionisanja.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednica Košarkaškog saveza Crne Gore Jelena Dubljević i Miloš Ražnatović, direktor kompanije,,Jadran auto".

- Izuzetno je zadovoljstvo što napravili saradnju sa kompanijom,,Jadran auto". Iz dana u dan nastavljamo da širimo partnersku mrežu, jer želimo da imamo što veći sponzorski pul. Sada ćemo imati i automobilski brend uz nas, kao novi vid podrške našim košarkašima i košarkašicama. Želim da jasno pokažemo istrajnost i upornost da zbog svih nacionalnih selekcija radimo kako bi stvorili što bolje uslove, ali i omogućili bolje funkcionisanje samog Saveza, naglasila je predsjednica Jelena Dubljević.

Automobilski brend,,Chery", inače, poznat je po svojoj kvalitetnoj ponudi vozila i inovativnim rješenjima u automobilskoj industriji. Kompanija,,Jadran Auto" dodatno naglaša svoju posvećenost društvenoj odgovornosti i podršci sportskim aktivnostima.

-Ovaj ugovor predstavlja značajan korak naprijed u našim zajedničkim naporima da podržimo razvoj sporta i mladih talenata u Crnoj Gori. Ova saradnja omogućiće podršku svim reprezentativnim selekcijama, čime ćemo doprinijti jačanju košarkaške zajednice u zemlji. Zbog toga, želim da naglasim da nam je velika čast što smo u prilici da podržimo KSCG i damo doprinos razvoju košarke u našoj zemlji. Vjerujemo da će ova saradnja donijeti mnogo uspjeha i radosti svim ljubiteljima košarke, istakao je Miloš Ražnatović, direktor kompanije,,Jadran Auto".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 19:42