Dejan Jakara / -FOTO: ABA
15/04/2024 u 20:53 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jakara: Ne bi bilo nezasluženo da smo i mi dobili

Trener SC Derbija smatra da je presudio ofanzivni skok Crvene zvezde

Bio je SC Derbi pred senzacionalnom pobjedom, ali nije uspio da nokautira Crvenu zvezdu u prvom meču plej-ofa u beogradskoj "Areni".

Odigrali su "studenti" sjajne tri četvrtine, imali i plus 18, ali je u posljednjoj dionici došlo do velikog pada u igri što je Zvezda iskoristila, režirala preokret i povela u seriji. 

- Ja bih čestitao ekipi Zvezde pobjedu. Možda ne bi bilo nezasluženo da smo i mi dobili. Pokazao se kvalitet u zadnjoj četvrtini. Primili smo sedam trojki i četiri iz ofanzivnog skoka. Bili smo u odbrani ok do posljednje četvrtine. Oni su ogromni i vrlo je teško zatvarati. Imali su devet napadačkih skokova u četvrtoj četvrtini, ukupno 18 i mislim da je to odlučilo utakmicu - rekao je trener SC Derbija Dejan Jakara na konferenciji za novinare.

SC Derbi će pokušati da iznenadi Zvezdu u Podgorici. Drugi meč se igra narednog ponedjeljka.

- Mi ćemo se spremiti. Taktički su igrači bili na vrhunskom nivou. Na kraju, nisu mogli da uhvate skok, to nije taktika već i "fizika". Zvezda ima igrače kakvi su Teodosić i Nedović. Moramo da nastavimo kao i do sada - zaključio je Jakara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:15