Dejan Jakara / -FOTO: ABA LIGA
28/12/2023 u 13:06 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jakara pred Split: Moramo da kontrolišemo skok i broj izgubljenih lopti

Meč u "Morači" igra se u petak od 19 sati

Poslije sjajne igre i pobjede u gradskom derbiju protiv Budućnost Volija, košarkaše SC Derbija u petak čeka posljednji meč u 2023. godini.

U goste striže ekipa Splita i "studenti" imaju priliku da novim trijumfom ostanu u vrhu tabele.

Biće ovo šesti međusobni meč ova dva tima u ABA ligi i SC Derbi ima maksimačlan učinak.

"Split je ekipa koja igra iz utakmice u utakmicu sve bolje i sigurno da nas očekuje težak meč u petak veče. Roster je napravljen tako da imaju vrlo neugodne visoke igrače u igri jedan na jedan. Takođe, imaju dobre skorere na vanjskim pozicijama. Moramo da kontrolišemo skok i broj izgubljenih lopti i nadam se da će biti pozitivan rezultat na kraju utakmice", istakao je Dejan Jakara, trener "studenata",

Plejmejker Igor Drobnjak cijeli sastav iz Dalmacije, ali očekuje trijumf svog tima.

"Nakon izuzetno teškog perioda iza nas gdje smo imali pet teških utakmica možemo reći da smo izvukli dosta dobre rezultate. Dočekujemo ekipu Splita koja takođe ima dobre rezultate u poslednjih pet mečeva. Odigrali smo dobar i izuzetno težak meč sa Splitom u prvom kolu prvenstva ali smo uspjeli slaviti. Sigurno da nas očekuje drugačiji meč jer smo i oni i mi imali određene promjene u ekipi. Vjerujem da smo kadri da odbranimo domaći teren ukoliko odigramo kao i u prethodnim mečevima, sa dosta energije i fokusa, ako budemo ispoštovali dogovor sa treninga", jasan je reprezentativac Crne Gore. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 05:56