Novljanke ruše redom / -FOTO: ŽKK PRIMORJE
21/01/2024 u 15:06 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Još dvije pobjede košarkašica Primorja

Mlade Novljanke na turniru u mini basketu u Ajdinovićima drugog dana pobijedile sarajevsku ekipu BBY 48:18 i Čelik iz Zenice 70:12

I drugog dana turnira u mini basketu u Ajdinovićima, mlade košarkašice Primorja su ostvarili pobjede. U prvoj utakmici Novljanke su savladale sarajevsku ekipu BBY rezultatom 48:18, a u drugoj Čelik iz Zenice sa čak 58 poena razlike - 70:12.

Poene za ekipu trenera Siniše Samca su u prvom meču postigle: Nađa Savković 12, Jovana Rikalo 11, Anđela Jančić sedam, Doroteja Šumar šest, Simeona Spaić, Tamara Tomašević, Marija Kosić, Miljana Rikalo, Nikolija Zejak i Milica Maksić po dva, a doprinos pobjedi dale su i Magdalena Drašković, Elena Mandić, Ana Mićunović i Vanja Vico.

U meču protiv Zeničanki poene za ekipu Primorja postigle su: Marija Kosić 14, Simeona Spaić, Magdalena Drašković i Nađa Savković po osam, Jovana Rikalo i Tamara Tomašević šest, Miljana Rikalo i Nikolija Zejak po četiri, Vanja Vico tri, Elena Mandić i Doroteja Šumar po dva, a doprinos pobjedi dale su i Ana Mićunović i Milica Maksić.

Naredni rival Novljankama biće Real iz Banja Luke.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 07:00