Uspješan nastup u Sarajevu / -FOTO: KK PODGORICA
01/09/2024 u 20:07 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Juniori Podgorice Bemaks osvojili "Sarajevo kup"“

Oko 350 mladih košarkaša na ukupno 48 mečeva imalo je priliku da se predstavi u dvorani,,Hils" na Ilidži

Juniori Podgorice Bemaks osvojili su pobjednički trofej na međunarodnom turniru,,Sarajevo kup", koji je održan od 30. avgusta do 1. septembra.

Pod sloganom,,Zajedno za košarku, zajedno za budućnost", na turniru je nastupilo 24 ekipe iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a oko 350 mladih košarkaša na ukupno 48 mečeva imalo je priliku da se predstavi u dvorani,,Hils" na Ilidži.

Učesnici su bili podijeljeni u tri kategorije – pioniri (U14), kadeti (U16) i juniori (U18), a svim uzrasnim kategorijama nastupilo je osam ekipa podijeljenih u dvije grupe. Podgorica je nastupila u uzrastu juniora i u velikom finalu četvrtog međunarodnog turnira savladala ekipu Košarkaške akademije Bosna (88:80), koju su sa klupe predvodili Admir Prašović i Mladen Ostojić.

Juniori Podgorice Bemaks, predvođeni trenerima Markom Sekulićem i Markom Popovićem, savladali su na startu turnira ekipu Koš 89:53, zatim Mladost iz Zemuna 55:46, a onda i Medveščak (107:32). U konkurenciji juniora nastupili su još Sloboda Tuzla, Mediteran iz Bara, Sloboda iz Užica, te Košarkaška akademija Bosna, koju su Podgoričani savladali u finalnoj utakmici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 05:01