Snažan otpor favoritu / -FOTO: KSCG
23/07/2024 u 22:02 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kadeti izgubili na gostovanju Hrvatskoj

U petom prijateljskom meču u okviru priprema za B prvenstvo Evrope, koje će se održati u Skoplju od 8. do 17. avgusta, kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena od Hrvatske (61:65)

Kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je od selekcije Hrvatske (65:61) u petom prijateljskom meču u okviru priprema za B prvenstvo Evrope, koje će se održati u Skoplju od 8. do 17. avgusta.

Crna Gora je nastupila bez Maksima Brnovića, koji se povrijedio na prošlom meču u Sarajevu. Odigrali su izabranici selektora Demira Kalića sjajan meč protiv tima iz A divizije, imali su i šut za izjednačenje...

Hrvatska je vodila 22:14 na kraju prve dionice, a u finišu prvog poluvremena imala je i rekordnih (45:25). Međutim, crnogorski tim se nije predavao. "Crveni" su serijom 14:0 stigli su do 52:51 u 30.minutu. Bilo je jasno da slijedi uzbudljiv finiš, ali je Crna Gora promašila čak 14 bacanja, pa je u uzbudljivom finišu doživjela poraz.

Najefikasniji je bio Đorde Đukanović sa 15 poena, Miloš Veković i Lazar Bajčeta su ubacili po 14, Jakša Mićković a Dušan Stanković osam.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
KSCGDEMIR KALIĆ
18. oktobar 2024 04:58