Nema popravnog / -FOTO: ABA
11/04/2023 u 12:18 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Košarkaši Budućnost Volija sjutra veče gostuju Ulmu u osmini finala Evrokupa

Jovanović: Najvažnija utakmica do ovog dijela sezone za nas

 

Košarkaši Budućnost Volija u srijedu u 19.30 časova igraju protiv Ulma u osmini finala Evrokupa. S obzirom da u ovom takmičenju nema revanša, Podgoričani nemaju drugu opciju osim da jure trijumf protiv njemačkog predstavnika, koji je osvojio treće mjesto u grupi A – sa 11 pobjeda i sedam poraza.

-Čeka nas najvažnija utakmica do ovog djela sezone. Ulm je igrao dobro prvi dio Evrokupa, ali igraju jako dobro i u njemačkom prvenstvu. Mislim da se radi o klasičnoj ekipi iz Bundeslige, igraju na veliki broj posjeda što je jako brzo, igraju sa dosta šuteva za tri poena, a imaju i igrače koji umiju da kreiraju koš i za sebe i za druge… Radi se o nezgodnoj ekipi, napadačkog stila, rekao je strateg Budućnost Volija Vladimir Jovanović.

Pobjednik ovog duela u četvrtfinalu će igrati protiv boljeg iz meča Turk Telekom - Breša.

U ostalim utakmica osmine finala sastaju se - večeras: Prometej - Hamburg Tauers (18), srijeda: Litkabelis - Pariz (18), Huventud - London Lajons (20), Hapoel Tel Aviv - Rejer Venecija (20.00), Promiteas - Burž (20), Gran Kanarija - Bursa (21.15); četvrtak: Turk Telekom - Breša (18.45).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 04:33