Joanis Sferopulos / -FOTO: ABA
27/12/2023 u 14:27 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Košarkaši Crvene zvezde sjutra gostuju Panatinaikosu

Znamo odakle prijeti najveća opasnost i moramo da budemo veoma skoncentrisani, ako izgubimo koncentaciju oni će nas kazniti – rekao je Joanis Sferopulos

Trener košarkaša Crvene zvezde Joanis Sferopulos izjavio je da crveno-beli moraju da budu mentalno i fizički spremni za težak meč protiv Panatinaikosa. Sferopulos je u Atinu poveo 14 igrača, a sa ekipom je krenuo i Nikola Topić koji se vratio u Crvenu zvezdu.

-Igramo protiv tima koji je u najboljoj formi od početka sezone. Igraju odlično na psihičkom planu i odlazimo im na noge posle tri pobjede u gostima. Znamo odakle prijeti najveća opasnost i moramo da budemo veoma skoncentrisani, ako izgubimo koncentaciju oni će nas kazniti. Za nas je veoma važno da nastavimo da igramo našu igru i da ostvarimo pozitivan rezultat. Moramo da budemo mentalno i fizički spremni za težak meč - rekao je Sferopulos, a prenosi zvanični sajt kluba.

Nemanja Nedović izjavio je da se Panatinaikos nalazi u jako dobrom momentu.

-Vezali su par jako dobrih utakmica na gostujućem terenu, na domaćem terenu će biti još teže, ali mislim da i mi hvatamo neku vrstu zaleta. Energija i atmosfera u ekipi je dobra, i nadam se da ćemo na krilima dobre atmosfere, uspjeti da napravimo povoljan rezultat - istakao je Nedović.

Utakmica u "OAKA Areni" biće odigrana sutra od 20.15 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 11:01