Novljanke savladale sve svoje rivale / -FOTO: ŽKK PRIMORJE
23/01/2024 u 09:31 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Košarkašice Primorja osvojile turnir u Ajdinovićima

Mlade Novljanke na jakom turniru u mini basketu u gradu u Bosni i Hercegovini ubjedljivo savladale sve svoje rivale i zasluženo došle do pobjedničkog pehara

Mlade košarkašice Primorja osvojile su jaki međunarodni turnir u mini basketu u Ajdinovićima, na kojem su savladale sve svoje protivnice, i to veoma ubjedljivo.

U posljednjoj utakmici Novljanke su i protiv Reala iz Banja Luke, kojeg su savladale rezultatom 55:32 pokazale još jednu izvanrednu igru.

Poene za ekipu iz Herceg Novog u poslednjem meču u Ajdinovićima postigle su: Jovana Rikalo deset, kapitenica Magdalena Drašković osam, Simeona Spaić i Nađa Savković po sedam, Doroteja Šumar i Marija Kosić po šest, Anđela Jančić tri, Elena Mandić i Miljana Rikalo po dva, a doprinos pobjedi dale su i Nikolija Zejak, Ana Mićunović, Milica Maksić i Vanja Vico.

Pored toga što je svoju ekipu doveo do pehara i zlatnih medalja, trener Primorja Siniša Samac je na trenerskoj klinici prisutnim trenerima održao predavanje na temu: "Karakteristike rada u Mini basket uzrasnoj kategoriji".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 16:33